English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Ο Drummer των Led Zeppelin John Bonham πέθανε εδώ

www.tips-fb.com


Στις 24 Σεπτεμβρίου του 1980 ο John Bonham πέθανε σε ένα υπνοδωμάτιο στον πάνω όροφο του  σπιτιού Old House Mill στο Clewer, που ανήκε στον Jimmy Page.






Στις 24 Σεπτεμβρίου 1980, ο Bonham πήγε με τον βοηθό των Led Zeppelin  Rex King  να παρακολουθήσουν τις πρόβες στο Bray Studios (κάτω) για μια επερχόμενη περιοδεία στη Βόρειας Αμερική.







Πριν φτάσουν στο Bray Studios, ο Bonham είχε ζητήσει να σταματήσουν για πρωινό, όπου ήπιε τέσσερα ποτήρια βότκες (450 ml), με ζαμπόν roll. Αργά το βράδυ το συγκρότημα πήγε στο σπίτι του Page. Μετά τα μεσάνυχτα, ο Bonham  αποκοιμηθηκε και τον μετέφεραν στο κρεβάτι του. Στις 1:45 μ.μ. την επόμενη μέρα ο Benji LeFevre (που είχε αντικαταστήσει τον Richard Cole ως διευθυντής περιοδείας των Led Zeppelin) και ο John Paul Jones τον βρήκαν νεκρό. Ο Bonham ήταν μόλις 32.



Εδώ είναι μερικες φωτογραφίες απο το εσωτερικό του σπιτιού


Η αιτία του θανάτου ήταν ασφυξία από εμετό. Η αυτοψία δεν βρήκε άλλα φάρμακα στο σώμα του Bonham. 
Ο Bonham αποτεφρώθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1980 και η τέφρα του θάφτηκε στο Rushock  στο Droitwich, Worcestershire στην Αγγλία.
 Στον τάφο του γράφει ,:
“Cherished memories of a loving husband and father,: John Henry Bonham: Who died Sept. 25th 1980.: He will always be remembered in our hearts,: Goodnight my Love, God Bless.”


John  Bonham (31 May 1948 – 25 September 1980)