English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Ο θάνατος του Hillel Slovak των Red Hot Chili Peppers και το σπίτι που πέθανε

www.tips-fb.com

Ο Hillel Slovak ήταν  Ισραηλινός-Αμερικανός μουσικός  γνωστός ως αρχικός κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του Λος Άντζελες ροκ συγκρoτήματος  Red Hot Chili Peppers. Ήταν επίσης τεράστια επιρροή σtον νέο John Frusciante, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κιθαρίστα αργότερα στην μπάντα.



Ο Slovak και ο Anthony Kiedis έγιναν εθισμένοι στην ηρωίνη νωρίς στην καριέρα τους. Πήραν την απόφαση να δώσουν την ευκαιρία στη νηφαλιότητα, τόσο ο Kiedis οσο και ο  Hillel και σταματησαν τη χρήση πριν από την Ευρωπαϊκή περιοδεία τους για την υποστήριξη του The Uplift Mofo Party Plan. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο Hillel ήταν φαινομενικά πολύ πιο ασταθής από ό, τι ο Kiedis - και κατά την επιστροφή στο σπίτι και οι δύο έπεσαν πάλι στην ηρωίνη. Λίγα είναι γνωστά για τη ζωή του, τις εβδομάδες μετά την περιοδεία, εκτός από ένα τηλεφώνημα στον αδελφό του. 

Ο Hillel Slovak βρέθηκε νεκρός εδώ στο διαμέρισμά του στη γωνία του Afton Τόπος και El Centro στο Χόλιγουντ λόγω του Speedball (φάρμακο) απο υπερβολική δόση στις 25 Ιουνίου 1988.



Η τελευταία ηχογράφηση του, ήταν μια διασκευή του τραγουδιού του Jimi Hendrix "Fire".
  Τα τραγούδια "Me Knock Down"  και "My Lovely Man" (from Blood Sugar Sex Magik)   γράφτηκαν ως αφιερώματα στον Hillel.