English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Τα παιδιά των διασήμων που αυτοκτόνησαν

www.tips-fb.com


Ο Gregory Peck (5 Απριλίου 1916 - 1912 Ιούνιος 2003) ήταν Αμερικανός ηθοποιός ταινιών. Ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς αστέρες του κινηματογράφου της 20th Century Fox, από τη δεκαετία του 1940 μέχρι και τη δεκαετία του 1960, και έπαιξε σημαντικό ρόλο και στη δεκαετία του 1990. Μια από τις πιο αξιοσημείωτες εμφανίσεις του ήταν ως  Finch στην  ταινία To Kill a Mockingbird, για το οποίο κέρδισε και το Όσκαρ του. Ο Πρόεδρος Lyndon Johnson τίμησε τον Peck με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας το 1969 για τη διάρκεια ζωής των ανθρωπιστικών  προσπάθειών του.




Ο Gregory Peck δέν ήταν σε θέση να εργαστεί για δύο χρόνια μετά την αυτοκτονία του γιούτου  από τον πρώτο του γάμο.




Η Mary Tyler Moore (γεν. 29 του Δεκέμβρη του 1936) είναι  Αμερικανίδας ηθοποιός και κωμικός, γνωστή κυρίως για τους ρόλους της σε τηλεοπτικές σειρές και τηλεόραση.


Ο γιος της Mary Tyler Moore το αστέρι της δικής της τηλεοπτικής εκπομπής,έβαλε τέλος στη ζωή του, κάτι το οποίο συνέβαλε και στο τέλος του γάμου της με Grant Tinker









Ο Paul Leonard Newman (26 του Γενάρη 1925 - 26 Σεπτεμβρίου 2008) ήταν ένας Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και επιχειρηματίας  στον ανθρωπιστικό τομέα. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός βραβείου 'Οσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία του  Martin Scorsese,το 1986, Το Χρώμα του Χρήματος και οκτώ άλλες υποψηφιότητες για τρία χρυσά βραβεία σφαιρών, ένα βραβείο BAFTA, ένα βραβείο του Screen Actors Guild, ένα Κινηματογράφου των Καννών Βραβείο Φεστιβάλ, ένα βραβείο Emmy , και πολλές τιμητικές διακρίσεις. Κέρδισε επίσης αρκετά εθνικά πρωταθλήματα ως οδηγός







Ο γιος του Paul Newman ,Scott, ο οποίος ήλπιζε να είναι τόσο καλός ηθοποιός όπως ο πατέρας του βρέθηκε νεκρός σε ένα ξενοδοχείο,εχοντας καταναλώσει πρώτα πάρα πολλά χάπια και  αλκοόλ.


Ο Robert Taylor (5 Αυγούστου 1911 - 8, Ιουνίου 1969) ήταν ένας Αμερικανός ηθοποιός. Γεννημένος στη, Νεμπράσκα, ήταν ο γιος της Ρουθ Adaline (το γένος Stanhope) και Spangler Andrew Brugh, ο οποίος ήταν ένας αγρότης έγινε γιατρός. Ως έφηβος, ήταν ένα αστέρι  και έπαιζε το βιολοντσέλο σε υψηλ¨η ορχήστρα του σχολείου του.

Ο Robert Taylor  πεθανε πριν από αρκετά χρόνια, όταν 23χρονος γιος του πέθανε επίσης από υπερβολική δόση ναρκωτικών








Ο Ray Milland (3 Ιαν 1907 - 10 Μαρτίου 1986) ήταν ένας Ουαλός-Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης.H kαριέρα στην οθόνη του έτρεξε to 1929 - 1985, και τon  θυμόμαστε για το Όσκαρ του στο The Lost Weekend (1945).


Ο γιος του, Ray Milland Daniel αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι του μέσα στην κρεβατοκάμαρα του ,στο Μπέβερλι Χιλς σπίτι του.











Ο Louis Jourdan (γεννημένος 19 Ιουνίου, 1919) είναι Γάλλος ηθοποιός ταινιών. Είναι γνωστός για τους ρόλους του σε διάφορες ταινίες στο Hollywood, συμπεριλαμβανομένης και της ταινίας Paradine (1947), Gigi (1958),  και το Octopussy (1983)


Το βάρος της φήμης του πατέρα του, οδηγησε τον 20χρονο γιό του  Louis Jourdan να αυτοκτονήσει










Ο Charles Boyer (28 Αυγούστου 1899 - 1826 Αυγούστου 1978) προτάθηκε για βραβείο Ακαδημίας ως Γάλλος ηθοποιός. Ο Boyer ξεκίνησε στη σκηνή, αλλά βρήκε την επιτυχία του στις ευρωπαϊκές και Χολιγουντιανές ταινίες κατά τη διάρκεια του 1930, και συνέχισε να παίζει στις ταινίες, την τηλεόραση και το θέατρο κατά τη διάρκεια των επόμενων δεκαετιών. 

Ο γιος του Charles Boyer ,Michael Charles Boyer αυτοκτόνησε.