English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Ιστορίες όπου το sex οδήγησε στο θάνατο...

www.tips-fb.com
ΚΑΘΕ οργασμός είναι ένα μικρός θάνατος και ο θάνατος είναι ο μεγαλύτερος
οργασμός είπε κάποτε ο Ναγκίσα Όσιμα, ο σκηνοθέτης της γιαπωνέζικης ωδής «Η αυτοκρατορία των αισθήσεων».
Δύσκολα θα είχαν επηρεαστεί οι πρωταγωνιστές των παρακάτω ιστοριών από αυτήν τη φράση του Όσιμα, που στοιχειώνει τον ανυποψίαστο αναγνώστη, και θέλησαν να φλερτάρουν με το θάνατο για ν' ανακαλύψουν
αν ισχύει του λόγου το αληθές!



1. Με τη ρουτίνα να έχει τυλίξει την ερωτική τους ζωή, ο Τόνι και η Κίρστεν Τέιλορ θέλησαν με ένα καλώδιο να προκαλέσουν «ηλεκτροπληξία» στο κρεβάτι τους.
Ο Τόνι κατά τη διάρκεια του σεξ διείσδυε με δύναμη μέσα της, ενώ παράλληλα τοποθετούσε το καλώδιο το οποίο ήταν στην πρίζα.Έπειτα από πολλά λεπτά διείσδυσης ο Τόνι Τέιλορ κατάλαβε ότι είχε αλλάξει για πάντα τη ζωή του, αντιλαμβανόμενος ότι η 29χρονη Κίρστεν είχε πεθάνει από ηλεκτροπληξία.

2. Είχαν περάσει κάποιοι μήνες από την ημέρα που ο Ρόμπερτ Ασιτέι είχε κατευνάσει το τέρας που έκρυβε στο… παντελόνι του και ο ερεθισμός τού είχε κυριεύσει το μυαλό του. Στα 30 του χρόνια ο Γκανέζος από το Αφλάο δεν δίστασε δευτερόλεπτο όταν η 75χρονη Σουαμέτορ Ντενού τού πρότεινε μια θέση στο κρεβάτι της.Ήταν τέτοια η σεξουαλική του βουλιμία, που επί αρκετά λεπτά δεν υπολόγιζε καν την παρτενέρ του. Έσπρωχνε με τόση βιαιότητα, που δεν κατάλαβε ότι κυριολεκτικά την οδήγησε στο θάνατο…Μια γυναίκα που φρόντιζε την 75χρονη εισέβαλε στο δωμάτιο και άρχισε να ουρλιάζει όταν κατάλαβε τι συνέβη. Ο Ασιτέι, θολωμένος από το σεξουαλικό του πάθος, δεν κατάλαβε τίποτα και συνέχιζε να σπρώχνει με λύσσα μέχρι ένα μπαστούνι να προσγειωθεί στο κεφάλι του και να τον αναισθητοποιήσει.

3. Η αδρεναλίνη προκαλεί τον μεγαλύτερο ερεθισμό, λένε όσοι προσπαθούν να εξωθήσουν την τύχη τους στα όριά της και οι Μντουζούζι Μπαντέζι και Σιμπονγκίλε Ράντεμπε προσπάθησαν να τον αναμείξουν με τον ερεθισμό τού σεξ. Σε μιαν από τις υποτιθέμενες αχρησιμοποίητες γραμμές του σιδηροδρομικού δικτύου της Νοτίου Αφρικής οι δύο εραστές των… γραμμών θέλησαν να ζήσουν το έρωτά τους με τον κίνδυνο να εμφανιστεί ένα τρένο.
Όπως και συνέβη. Αν και ο οδηγός υποστηρίζει ότι συνεχώς χρησιμοποιούσε την κόρνα για να τους ειδοποιήσει να φύγουν, το ζευγάρι μάλλον άκουγε μια αφρικανική παραλλαγή του οι «μάγκες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο». Συνέχισαν να «κάνουν την δουλειά τους» είπε ο οδηγός, ενώ με ικανοποίηση μερικές ώρες μετά ο Υπουργός Υγείας της Νότιας Αφρικής άκουγε πως η καμπάνια για το ασφαλές σεξ δεν απευθύνονταν σε ώτα μη ακουόωντων, μιας και ο κύριος Μπαντέζι φορούσε προφυλακτικό όπως είδαν στο νεκροτομείο.

4. Ο Μπρεντ Τάιλερ και η Τσέλσι Τάμπλεστον στα 21 τους αποφάσισαν να κάνουν κάτι που ούτε ο Σπάιντερμαν θα τολμούσε!
Ανέβηκαν σε ένα κτίριο ύψους σχεδόν 50 μέτρων και αφού έβγαλαν προσεκτικά τα ρούχα τους άρχισαν να φιλιούνται παθιασμένα.Ενώ το πάθος είχε φτάσει στο ζενίθ αποφάσισαν, ενώ έκαναν σεξ, να πέσουν στο… κενό.
Τα γυμνά τους κορμιά βρέθηκαν από έναν ταξιτζή στο έδαφος και η Αστυνομία της Νότιας Καρολάινα ανακοίνωσε την πρωτότυπη πτώση των δύο νεαρών…

5. Το ράντσο στο Ένουμκλο της Ουάσινγκτον δεν έμοιαζε με τα άλλα. Φυσικά υπήρχαν αγελάδες, άλογα και άγριοι στην όψη γελαδάρηδες αλλά οι πελάτες που απευθύνονταν εκεί δεν ήθελαν ούτε γάλα, ούτε φρέσκο κρέας.
Όπως ο άντρας που βρέθηκε εκεί τον Ιούλιο του 2005 και σοδομίστηκε μέχρι θανάτου από ένα άλογο.
Άλλωστε γι' αυτό είχε μεταβεί εκεί, σε αυτό το ράντσο που ήταν γνωστό στην undergroung κοινωνία της πόλης ότι προσφέρει ικανοποίηση σε όλους όσοι θέλουν να βρουν σεξουαλική ικανοποίηση από τα ζώα.
Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση ο αγνώστων λοιπών στοιχείων άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο από τη μανία του αλόγου που κατέστρεψε τα ζωτικά του όργανα.

6. Σεξ και αλκοόλ δεν ταιριάζουν…
ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ είχε μουλιάσει μέχρι και το έσχατο κύτταρο του ζευγαριού από τη Ναμίμπια, ενώ τρέκλιζαν εξερχόμενοι από το κλαμπ.
Εκείνο το βράδυ, όταν από το αποκτηνωτικό μεθύσι είχαν παρεκκλίνει από τη λογική, η σκληρή άσφαλτος του Βίντχοκ τούς φαινόταν σαν πουπουλένιο στρώμα, όταν αποφάσισαν να ικανοποιήσουν το βασικό τους ένστικτο καταμεσής του δρόμου.
Το σκοτάδι ήταν πηχτό σαν πίσσα και ο οδηγός του οχήματος που τους πάτησε το κατάλαβε μόνο όταν αναταράχτηκε το φορτηγό του.
Ήταν μεθυσμένοι, είπε για να δικαιολογηθεί, λέγοντας με τον τρόπο του ότι το σεξ και το αλκοόλ δεν ταιριάζουν… H επιτομή του black humor στα μαύρα μεσάνυχτα της μαύρης ασφάλτου στη Μαύρη Ήπειρο…